Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

'Per a gustos, els arrossos': tornen, a Salou, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

dilluns 24 març 2025

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) Salou i l’Ajuntament de Salou han presentat, aquest matí, la cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de Salou, al Restaurant Castillo de Javier.

Així, del 28 de març al 13 d’abril, 20 establiments de la localitat participaran en aquesta ja consolidada iniciativa, elaborant uns menús d’excel·lent qualitat amb arròs Bayo, que aniran maridats amb vins i caves Castell d’Or. El celler representa la unió de 16 cooperatives de Catalunya i ha estat seleccionat, per segon any, com a Millor Celler de Catalunya per la qualitat de molts dels seus productes.

Durant la presentació, el regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, Hèctor Maiquez, ha remarcat que "estem satisfets per la celebració d’aquest esdeveniment, plenament consolidat dins de l’agenda gastronòmica local de Salou"; i "atès que enguany el municipi ostenta la capitalitat de la Cultura Catalana, volem vincular la gastronomia i l'enologia a la gran riquesa cultural, tradició i producte del territori".

El regidor de Dinamització Econòmica de Salou, Hèctor Maiquez, ha remarcat que "atès que enguany el municipi ostenta la capitalitat de la Cultura Catalana, volem vincular la gastronomia i l'enologia a la gran riquesa cultural, tradició i producte del territori"

Per la seva banda, el president de l’AEH Salou, Pep Moreno, ha fet referència a que “si una cosa té Salou com a riquesa cultural gastronòmica és que inclou molta varietat de restaurants; i l’arròs és el vincle que pot unir un restaurant de sushi, un tailandès, un espanyol i un italià. Són les primeres jornades que es van fer, segueixen tenint molt èxit i els restauradors esperem, amb ganes, la data perquè comencin".

El president de l’AEH Salou, Pep Moreno, ha fet referència al fet que "són les primeres jornades que es van fer, segueixen tenint molt èxit i els restauradors esperem, amb ganes, la data perquè comencin"

Jordi Amell, CEO del Grup Castell d’Or ha explicat que “aquestes jornades ens permeten, també, combinar la nostra proposta vinícola a un ingredient essencial de la nostra cuina, com és l’arròs del Delta de l’Ebre.”

Jordi Amell, CEO del Grup Castell d’Or ha explicat que “aquestes jornades ens permeten, també, combinar la nostra proposta vinícola a un ingredient essencial de la nostra cuina, com és l’arròs del Delta de l’Ebre

Per últim, el director comercial d’Hostaleria de Bayo, Santos Martínez, ha explicat que “som un producte de proximitat; la província de Tarragona és la tercera zona d’Espanya que més arròs planta i més arròs obté. Volem, un any més, que Bayo, l’arròs d’hostaleria per excel·lència, triomfi de la vostra mà”.

El director comercial d’Hostaleria de Bayo, Santos Martínez, ha dit que "volem, un any més, que Bayo, l’arròs d’hostaleria per excel·lència, triomfi de la vostra mà

Els restaurants participants en aquesta cinquena edició de les Jornades de l’Arròs de Salou són: La Taberna del Áncora, Restaurant Bar “El Morro”, El Racó de Nico, Restaurant Cook & Travel, MRKT Gastrobar, Bufacaldos Restaurant, Malapecora by Bandarra Restaurant, Thai Salou, Arena Restaurant, 4R Casablanca Restaurant, O Mar Restaurant, Caffe di Mare, Amaranto, [M] nudo, La Taska Gastrobar, The Terrace at Hills - Infinitum, Tagliatella Salou, Restaurante Castillo de Javier, Morabito i Deliranto.

 

Els menús es podran consultar a la web: https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

📹 Vídeo:  https://www.youtube.com/shorts/aTfDxzt5JOA

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

RODA DE PREMSA JORNADES ARRÒS.JPG
RODA DE PREMSA JORNADES ARRÒS 2.JPG
ASSISTENTS RP.JPG
P2650065.JPG
PHOTOCALL.jpg
ARRÒS PLA DETALL.jpg
SERVINT ARRÒS I VINS.jpg
XEF CASTILLO DE JAVIER.JPG

Document Actions