La sisena edició de Sabor Salou tanca les seves portes amb més de 36.000 degustacions. Un èxit sense precedents a la Costa Daurada
dilluns 18 abril 2016
El bon temps, la varietat i qualitat de les degustacions i l'oferta complementària d'activitats i espectacles per a tota la família han estat les claus de l'èxit
Amb més de 36.000 degustacions, Sabor Salou s'acomiada fins l'any vinent amb un èxit total de participació. El sector de la gastronomia del municipi ha ofert durant tot el cap de setmana les millors opcions gastronòmiques de Salou especialment preparades per a tots els públics. Uns cinquanta estands han estat al llarg d'aquest cap de setmana donant a conèixer els productes gastronòmics a través de degustacions i tastos; a més d'activitats complementàries a la carpa i també activitats infantils. El bon temps, les activitats culturals, els tasts de productes Yzaguirre, les màsters class de Bacardi i de Cook & Travel, els tallers de cuina infantil de LaSpezia, i la gran varietat d'espectacles han fet possible aquest èxit total de promoció de Salou com a destí gastronòmic i familiar.
La regidora de participació ciutadana, Júlia Gómez, ha destacat l'elevadíssima afluència de públic, i les xifres assolides. "Aquest any s'han servit 36.000 degustacions; 15.000 més que l'any passat ", apuntava la regidora, qui ha aprofitat per felicitar els expositors per creure un any més a la fira i apostar per l'exhibició de productes locals i la bona feina de les empreses que treballen a Salou". Gómez, també ha agraït el suport dels patrocinadors.