Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Agenda

V Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

Adreça: Salou

Salou aposta per reforçar la seva identitat gastronòmica, amb la celebració de la cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, un esdeveniment que forma part de la "Salou Food Experience".

V Jornades Gastronòmiques de l'Arròs
Del 12 al 28 d'abril

Els restaurants participants en aquesta cinquena edició de les Jornades de l’Arròs de Salou són: Cook & Travel (c. Llevant, 5); Restaurant d’Albert (Espigó del Moll, s/n); 4R Casablanca Restaurant (passeig Miramar, 12); Arena Restaurant (p. Jaume I, s/n); MRKT de Edu Cuesta Gastrobar (c. Francolí, 8); Thai Salou (c. Barbastre, 13); La Taberna del Áncora (autovía de Salou a Reus, 3); Rock & Grill (c. Colón, 11); Lunattic Salou (c. Colón, amb c. Bilbao); O Mar Restaurant (c. Carles Buïgas, 29); Castillo de Javier (av. Carles Buïgas, 29); El Morro (Via Roma, 3); La Teca (c. Ciutat de Reus, 28); Taberna El Totxo (c. Barcleona, 40); Mar de Tierras Acantilados (c. Colón, 23); Circus Beach Salou (c. Major, 7); Malapecora (c. via Augusta, 14); Deliranto (c. Llevant, 7) i Restaurante Mendebal (c. Lleida, 10).

Des d'aquest divendres, dia 12, i fins al proper 28 d'abril, 19 establiments locals oferiran menús especials basats en l'arròs Bayo, acompanyats de seleccions de vins i caves cortesia de Cellers de Muller.

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou, amb el suport de l'Ajuntament de Salou, va fer pública aquesta iniciativa dilluns passat, dia 8 d’abril, en un acte celebrat a la terrassa Summit de l'Hotel Olympus Palace.

L'esdeveniment va comptar amb la presència de figures representatives com l'alcalde Pere Granados, el president de l'AEH, Pep Moreno, i el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, entre d'altres. L'alcalde Granados destaca l’aposta de Salou per esdevenir un referent en el panorama gastronòmic, posant en valor la professionalitat i la diversitat culinària del municipi.

Per la seva part, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, recalca la importància de l'arròs com a producte de qualitat, versàtil i molt emblemàtic del nostre territori i de la dieta mediterrània.

El president de l’AEH Salou, Pep Moreno posa en valor la varietat de cuines que participen en aquesta nova edició de les Jornades de l’Arròs, des de restaurants japonesos fins a italians, tots units per l'element comú de l'arròs. L'agenda gastronòmica anual de Salou, coneguda com Salou Food Experience, inclou des de cuina tradicional, fins a propostes més innovadores, demostrant les grans qualitats organolèptiques d'aquest ingredient.

La presentació de les Jornades Gastronòmiques de l’arròs va ser amenitzada amb un showcooking, a càrrec de diversos xefs de l'AEH Salou, que van oferir als assistents una mostra de la seva mestria culinària, maridada amb una selecció de vins de les denominacions d'origen de Tarragona.

Els interessats en participar d'aquesta experiència gastronòmica arrossaire podran trobar més informació i consultar els menús disponibles en els diferents restaurants a les pàgines web de l'AEHT i de l'Ajuntament de Salou, configurant, així, una proposta atractiva, tant per a residents com per a visitants.
Salou
  • Què Gastronomia
  • Quan 12/04/2024 a 00:00 a 28/04/2024 a 00:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Salou
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions