Portal toolbar

Notícies

Un total de 68 parelles han participat aquest cap de setmana en el IX Beach Volley Tour 2008, celebrat a la Platja de Llevant de Salou

dimarts 08 juliol 2008

Aquest cap de setmana passat s'ha celebrat a la platja de Llevant de Salou el IX Beach Volley Tour 2008, organitzat per l'empresa ATA Producciones y Eventos amb el patrocini de l'Ajuntament. En aquesta 3ª prova del Circuit Beach Volley, puntuable per al Campionat de Catalunya, hi han participat 45 parelles masculines i 23 femenines.

Dissabte, 37 parelles masculines i 15 femenines van disputar-se les 8 places lliures del quadre del diumenge. Diumenge, dia de les finals, les campiones en categoria femenina van ser Carla Martínez i Aurora Suñol, que van guanyar Marta Pardo i Meri Carrillo. El tercer lloc va ser per Ana Català i Cati Cerdà.

En la categoria masculina, els vencedors van ser Gerard Cabanes i Lluís Desenespleda. Lluis Badosa i Geni Da Silva van quedar en segona posició; i Arseni Llenas i Miquel Tortosa, en tercera.

El Circuit Beach Volley consta de 7 proves en total. Les altres dues disputades fins ara s'han celebrat a Torredembarra i a Sitges.