Els alumnes de la UEC de Salou aprenen tècniques de cuina i bufet a la cadena Best hotels
dimecres 09 maig 2012
Els alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de Salou han finalitzat el curs de tècniques de cuina i bufet que han dut a terme a diferents establiments de la cadena hotelera Best Hotels a Salou. Aquest curs forma part del projecte “Salou T’inclou” que promou el Pla Educatiu d’Entorn a Salou. El curs ha tingut una durada de vint hores.
Els alumnes han estat distribuïts als diferents departaments de fred, calent i postres, on han pogut treballar sempre sota la supervisió del cap de cuina, d’igual manera també han realitzat feines de neteja, necessàries en totes les cuines.
La regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha explicat que l’objectiu d’aquest curs és que els joves de la UEC Salou s’apropin al món laboral i continuïn fent un “tastet d’oficis”. “Creiem que és una manera molt positiva per tal d’ajudar-los a orientar en la seva futura incorporació al món laboral”, apuntava.
Per la seva part, els professors valoren molt positivament aquesta enriquidora experiència, ja que és un dels objectius poder desenvolupar al màxim el potencial d’aprenentatge de cada alumne i elaborar així, el seu projecte de vida.
Tots els alumnes que s’han beneficiat d’aquest curs han rebut un diploma acreditatiu d’aprofitament.